Nézd élőben a Falcon Heavy első kilövését velünk!

A SpaceX ezzel a rakétával már elérhet a Marsig

2018. február 06. - Indie Crawford

SIKERÜLT NEKIK...

Mint arról korábban már beszámoltam, a SpaceX úttörő modelje a Falcon Heavy (avagy a Súlyos Sólyom) végre beérni látszik. Olyannyira, hogy a mai napon meg is próbálkoznak űrbe bocsátani azt, sőt mind a három egymáshoz csatolt Falcon 9 rakétával igyekeznek majd végrehajtani a gazdaságos újrahasznosításhoz nélkülözhetetlen  Földre való visszaérkezés bravúrját! 

falcon_heavy_tesla.jpg
Űrbe megy a kocsi!

Ez a modell már akár a Marsra is szállíthat rakományt a jövőben, ezt szemléltetendő pedig a SpaceX-vezér Elon Musk, hűen önmagához, ma a saját tűzpiros Tesláját próbálja majd meg olyan Föld körüli pályára állítani, melynek legtávolabbi pontja már a Mars pályáját is keresztezi.

Musk maga sem jósolt föltétlen sikert az első teszt-küldetésnek, de néhány millióan azért drukkolunk neki, és vele együtt az emberiség bolygó-kolonizációs reményeinek is...

Kövesd az eseményeket velünk, és persze Muskkal itt az Indie Crawford blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiecrawford.blog.hu/api/trackback/id/tr7113639846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása